Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Arvonta: Lennot kahdelle Roomaan

http://www.poptravel.fi/kilpailu.php

Kaikkien arvontaan osallistujien kesken arvotaan menopaluulennot kahdelle Roomaan.

Kilpailu on voimassa 18.1.09 – 28.2.09. Ilmoitamme voittajalle voitosta henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajan nimen sivuillamme arvonnan jälkeen. Osallistumista varten tarvittavat tiedot on merkitty tähdellä. Huomaathan, että sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta kilpailuun osallistuaksesi.

Jos et halua liittyä postituslistoille, poistamme kaikki antamasi henkilötiedot arvonnan jälkeen. Luonnollisesti voit myös erota postituslistalta myöhemmin. Jos olet jo oman postituslistamme jäsen, sinun ei tarvitse liittyä listalle uudestaan.

Italia ja Rooma

Italiaan liitetään ennen kaikkea pasta ja jalkapallo. Mutta tietysti Italia tarjoaa paljon muutakin. Saapasmaan kiertäminen on todellinen aistinautinto.

Kaikki tiet vievät ikuiseen Roomaan, jossa voit ihastella gladiaattorien Colosseum-amfiteatteria ja Pantheonia, katsastaa Vatikaanin Pietarinkirkon ja tehdä treffejä Espanjalaisille Portaille. Roomassa riittää mosaiikkeja, katakombeja, luostareita, renessanssipalatseja ja prameilevia suihkulähteitä joka makuun. Muodikkain ostosalue on Espanjalaisten portaiden, Via Condottin ja Via del Corson ympärillä. Hyviä ravintoloita on Trasteveressa, Campo dei Fiorilla ja Piazza Navonalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *