Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

Viini-lehti

Viini-lehti

Osallistu kilpailuun ja saat Viini-lehden näytenumeron veloituksetta (jaossa 1000 kappaletta). Huomaa ruksi viimeisellä yhteydenottolomakkeella. Hieman epävarmaa onko lehtiä vielä jaossa, mutta kannattaa kokeilla jos olet viinin ystävä!

Viinilehti on Suomen johtava viineihin keskittynyt aikakauslehti. Se on asiantunteva ja viihdyttävä viininnauttijan elämäntapalehti, joka kertoo tarinoita viinien taustalla. Viini-lehti maistaa kaikki Alkon uutuudet ja antaa puolueettomat arviot ruokasuosituksineen. Viini-lehti antaa myös runsaasti ajankohtaisia ja herkullisia reseptejä ja ruokavinkkejä.

4 kommenttia
 1. ErkkiMerkki at 8:47 am

  Nämä on aina aika hämäriä lupauksia, kun mistään ei selviä, onko lehtiä oikeasti jaossa enää vai ei… Tyypillistä Viini-lehden mainontaa: kerätään massoittain yhteystietoja ja soitetaan sitten häirikköpuheluja.

  Tähän muuten ei sitten oikeasti kannata laittaa (omaa)puhelinnumeroa. Takuuvarmasti tulee puhelinmyyjältä soitto, vaikka ei ilmaislehteä olisi saanutkaan. Sama juttu oli aikanaan, kun sai tekstiviestillä tilata Viini-lehden näytenumeron 1 eurolla. Ei tainnut olla lehti edes tullut kotiin, ennenkuin puhelin jo soi..

  Huvin ja urheilun vuoksi voisi laittaa vaikkapa tietosuojavaltuutetun numeron, niin menee myyntipuhelut oikeaan osoitteeseen… :-)

 2. Njemac at 12:41 pm

  Kiitos ErkkiMerkki selvennyksestä. :D
  Pitää itse nytten alkaa odottelemaan tuota soittoa Viini-lehdeltä. Kun pistinkin oman numeron tuohon.
  Olisikohan semmoisessa sivussa järkeä, minne ihmiset saisivat listata kaikki puhelin myyjien numerot.
  Kun monet justiinsa käyttävät kaikenlaisiin Puhelintiedusteluihin hirveänä rahaa sen takia, kun joku soittaa ja sitten tuleekin tieto, että on Lehtimyyjä.. nmnmn

  Mitäs mieltä Antti olet tästä?
  Meneekö laittomaksi, jos pistää toisten puhelin numeroita, jotka kuitenkin ovat yritysten lehtimyyjiä..

 3. Antti Ylläpito at 5:23 pm

  Olisikohan semmoisessa sivussa järkeä, minne ihmiset saisivat listata kaikki puhelin myyjien numerot.

  Et ole varmaan törmännyt ennen tähän sivustoon: http://www.puhelinmyyja.info/. :)

  Meneekö laittomaksi, jos pistää toisten puhelin numeroita, jotka kuitenkin ovat yritysten lehtimyyjiä..

  Enpä laittomasta tiedä, mutta ei tuo kovin rehdiltäkään kuulosta. Poistin muuten tietosuojavaltuutetun numeron ErkkiMerkin aikaisemmasta kommentista jos ihmettelette.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *