Huom. Tämä ilmaistuote ei ole enää voimassa ja on siirretty Arkistoon.

11 kommenttia
 1. Sanna at 5:23 pm

  Joo, tämä on kyllä vähän hölmö ilmainen :D Itse kaupassa työskentelevänä hyvin tiedän, että nämä on niitä ohjeita, mitä pullonpalautuskoneeseen kiinnitetään. Eli ellei halua pyörittää pullonpalautuspistettä omassa kodissaan, niin ei näistä ole yksityiselle ihmisille mitään hyötyä. Ja yritykset, joissa pullonpalautus pakollinen saavat nämä infot kyllä ihan ketjun kautta normaalisti ilman nettilinkkejä.

 2. RAINERI at 11:57 am

  Mitä järkee tällästä tänne edes laittaa esille? Vaikka täällä joku kauppa yrittäjä pyörisikin niin tuskin 2 vuotta vanhasta shaissesta on paljoa iloa! TÄMÄ ON SIIS VAIN YRITYKSILLE!

 3. RAINERI at 11:58 am

  Nyt ylläpito hieman skarppausta näiden paska ilmoitusten kanssa. On lähiaikoina tullut oikein uraklla näitä, jotka ei pelitä tai on muuten vaan jotain…

 4. Njemac at 12:03 pm

  heh heh heh.
  Pyydämme anteeksi. Mutta varmasti joku on näitä tilannutkin, ne jotka keräävät tarroja, niin nämä on erittäin hyviä tarrakokoelmaan. Lapsetkin saattavat olla erittäin innoissaan, että tämmöisiä saa. Mutta sekin pienen hetken huvi tai jos on ollenkaan. :D

 5. admin Ylläpito at 2:45 pm

  Vaikka ilmaistavaralla on laatukriteereitä, sivuston pääasiallisena tehtävänä on kuitenkin ilmoittaa kaikista ilmaistavaroista olivat ne sitten miten hölmöjä tahansa. Se, että Rainerille ei nyt kelvannut ei tarkoita, että joku muu olisi mielissään. En myöskään usko, että ”vain yrityksille” ilmoitukset ovat mitenkään esteenä kekseliäälle ilmaistavaran tilaajalle.

 6. Sanna at 3:10 pm

  No huh huh. Ihme meuhkaamista. Jos noin vakava asia on, voit varmasti lopettaa palvelun käytön ja itse googlettaa ilmaisesi. Voin vannoa, että sieltä tuskin enempää ja parempia ilmaisia tupsahtaa vastaan kuin täältäkään. Itse toin kantani esille lähinnä sitä varten, että ihmiset tietäisivät paremmin, mitä ovat tilaamassa. Etteivät turhaan tilaisi, jos ei ole tarvetta.

 7. MrEskola at 7:02 pm

  Tuli kaikki mulle postin kautta. Tilasin jokaista yhden.

  Joo, on kartonkia. Mökille vähän sytykettä.

  Vai pitäiskö perustaa oma kauppa, ja liimata näitä sinne.

 8. Nico Fors at 6:48 pm

  No nyt tuli sit tilattua, vaikka yritystä ei ookkaan…
  Lapsille taian antaa, ku net muutenki noista kauppaleikeistä tuntuu pitävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *